Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][RPG][1.8.1][NO-hamachi] Crafted

junus

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodatkowe Mapy Czy System Expu itd

• Swiaty,skylands,surowcowa
    • System expu leveli postaci jak Rycerz mag itp..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up staram się być łagodny i dawać wszystkim szanse ale jeżeli to się nie sprawdza to przykro mi ;/

REKRUTACJA NA MODÓW ON

Piszcie podanie wdłg wzroru

Nick w minecrafcie:
W jakich pluginach jesteś obeznany :
Czy będziesz często na serwerze ? :

Opublikowano

Nick w minecrafcie: FatTony

Dlaczego chciałbyś być Moderatorem: Ponieważ jest nie pokój na serwerze, gdy nie ma admina. A ja chce go ogarnąc i powstrzymac od kłótni i przekleństw.

W jakich pluginach jesteś obeznany : We wszystkich pluginach.

Czy będziesz często na serwerze ? : Tak, bardzo często.

Opublikowano

Nick w minecrafcie: Molom

Dlaczego chciałbyś być Moderatorem: Ponieważ chcę pomóc. Widać że serwer jest ciekawy, lecz dużo graczy nie pozwala się nim cieszyć (tzw. n00by, grieferzy). Admin nie może sobie czasem poradzić, bo jest po prostu za dużo osób. Obiecuje że będę pomagać, będę wyrozumiały, ale, jeśli będzie trzeba, surowy. Nie lubię nawet najmniejszych oznak spaczenia (tzw. n00bstwa) u graczy. No jakoś nie przychodzi mi już nic więc tak zakończę ten punkt: Vote for me!

W jakich pluginach jesteś obeznany :W podstawowych na pewno (WE, WG, LWC, trochę Perm [ale tylko trochę]) i jakieś inne, te dodatkowe. Jbc. mogę się zawsze nauczyć danego pluginu.

Czy będziesz często na serwerze? : Oczywiście. Jak już pisałem serwer ma potencjał a admin jest spoko więc go nie opuszczę.

Linki do forum Królestwa Thandor wysyłam tylko, gdy ktoś mnie oto poprosi na PW!!!

Opublikowano

Powiem Ci że wiek to jest tylko liczba i wielu ludzi się nim błędnie sugeruje. To zależy od intelektu i zawziętości. Np. 13 latek może być bardziej ogarnięty od 16 latka. A powiem ci że się z taką sytuacją spotkałem.

Linki do forum Królestwa Thandor wysyłam tylko, gdy ktoś mnie oto poprosi na PW!!!

Opublikowano

No też się tak zdarza i często właśnie "młodsi" są mniej ogarnięci, ale czasem zdarza się sytuacja odwrotna. Np. na jednym serwie 16 latek chwalił się jaki to on jest ogarnięty, a 5 minut później został złapany na griefie i kradzieży.

Opublikowano

Nie, to nie ma na celu uzmysławiać lub zgadywać twych przyszłych czynów. Piszę po prostu o tym że wiek nie zawsze się liczy i że to ogarniecie jest ważne.

Opublikowano

Kto chce być modem musi spełniać wymagania

16 lat

Kupionego Minecrafta

Dobrze napisane podanie

Ogarnięcie w pluginach + bardzo częsta obecność na serwie

Przegrane przynajmniej 4 Dni na serwie

Poprawna Ortografia!!!!

Opublikowano

Nick w minecrafcie:Brus

Dlaczego chciałbyś być Moderatorem:Bo myślę że dobrze będę sprawowałsię w roli Moderatora o raz dobrze będę chronił regulaminu serwera.

W jakich pluginach jesteś obeznany :Znam pluginy w skali 8/10 typu WorldEdit WorldGuard Jobs BigBrother Hero MC I wiele innych.

Czy będziesz często na serwerze ? : tak jakieś 2/3 godziny dziennie

WYMIATAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...